Home » Nieuws » Gratis opleiding tot Energiecoach in Cranendonck

Gratis opleiding ‘Energiecoach’ in Cranendonck

Lijkt het je leuk om andere bewoners in je gemeente te helpen met voorlichting over het besparen van energie en geld? Heb jij je eigen woning al verduurzaamd met maatregelen zoals bijvoorbeeld radiatorfolie, ledlampen en tochtstrippen? En ben je bereid je verder te verdiepen in verdergaande besparende isolatiemaatregelen, (hybride) warmtepompen of zonnepanelen voor woningen? Word dan ook vrijwillige Energiecoach en meld je aan voor deze gratis opleiding. Deze laagdrempelige en praktische opleiding wordt in samenwerking met de gemeente en Energie Coöperatie Cranendonck aangeboden.

Voor wie?
Alle bewoners, huiseigenaren, jong en oud, man of vrouw – met interesse om de eigen woning (verder) te verduurzamen èn om andere bewoners te helpen als vrijwillige Energiecoach – zijn welkom.

Wanneer?
De opleiding Energiecoach bestaat uit 3 avonden en wordt georganiseerd op 21 en 28 november en 6 december van 19.30 – 22.00 uur in één van de A2-gemeenten.

Meld je aan vóór 18 november door een e-mail te sturen naar info@cooperatiecranendonck.nl. Vermeld daarbij je naam en telefoonnummer. Hierna ontvang je half november automatisch meer informatie over de opleiding om Energiecoach te worden.

Meer informatie over wat een energiecoach zoal doet vind je hier.