Home » Nieuws » Gratis opleiding tot Energiecoach in Cranendonck

Ook Energiecoach worden in Cranendonck?  Meld je aan voor de gratis opleiding!

Lijkt het je leuk om andere bewoners te helpen met voorlichting geven over het besparen van energie en geld? Heb jij je eigen woning al verduurzaamd met maatregelen zoals radiatorfolie, ledlampen, tochtstrippen, isolatiemaatregelen of zonnepanelen? En ben je bereid je verder te verdiepen in verdergaande besparende isolatiemaatregelen, (hybride) warmtepomp en/of zonnepanelen voor woningen? Word dan ook vrijwilliger en onderdeel van het Energiecoachteam in Cranendonck en help je medebewoners met energiebesparing en meer wooncomfort.

Deze opleiding wordt mogelijk gemaakt door Energie Coöperatie Cranendonck en de gemeente Cranendonck.

Doe ook mee met deze praktisch basisopleiding!
Alle bewoners, huiseigenaren, jong en oud, man of vrouw met interesse om de eigen woning (verder) te verduurzamen èn andere bewoners te helpen als vrijwillige Energiecoach, zijn welkom.

Wanneer?
De opleiding vindt plaats gedurende drie avonden tussen 19.00 – 22.00 uur. Op 5 maart in De Borgh in Budel, op 12 maart in de Hofnar in Valkenswaard en op 26 maart in de Schammert in Leende.
Meld je aan voor 1 maart via caspar.eras@a2samenwerking.nl, onder vermelding van je naam en telefoonnummer. Je ontvangt dan z.s.m. een uitnodiging. Er is geen speciale vooropleiding vereist. Iedereen die interesse heeft in verduurzaming, en anderen daarbij wil helpen is van harte welkom als vrijwillige Energiecoach.

Meer informatie over wat een energiecoach zoal doet vind je hier.