Energie besparen

Energiecoaches en Bespaarcoaches

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat het lastig is om aan de slag te gaan met grote, maar ook kleine energiebesparende maatregelen. De energiecoach of de bespaarcoach kan je daarbij helpen. Speciaal opgeleide vrijwilligers uit onze eigen gemeente komen bij je langs om samen met jou te bekijken hoe je aan de slag kunt gaan met het verduurzamen van je woning. Een bezoek van een energiecoach is gratis voor iedereen.

Wat houdt een bezoek in? De energiecoach komt aan huis en geeft tips en adviezen hoe je per ruimte energie kunt besparen. Jouw eigen situatie en jouw huis zijn het startpunt. Het maakt dus niet uit of je een huurder bent of eigenaar, of je al veel gedaan hebt of nog bijna niets. Je krijgt tips en suggesties die passen bij jouw situatie en waar jij verder mee kunt. Een bezoek duurt ongeveer 90 minuten. Met het formulier hieronder vraagt u uw energiecoach of bespaarcoach aan.

Mooi meegenomen: zodra de energiecoach bij je langs is geweest, ben je  gratis een heel jaar lid van de Energie Coöperatie Cranendonck. Na een jaar eindigt het lidmaatschap automatisch. Als lid van de Energie Coöperatie Cranendonck krijg je ook 10x per jaar de nieuwsbrief, vol met tips en actueel nieuws. Deze nieuwsbrief kun je elk moment eenvoudig opzeggen.

  Mijn aanvraag betreft eenenergiecoachbespaarcoach
  Deze kan met mij contact opnemen voor een huisbezoek
  per mailtelefonisch


  Nieuw: Inloopspreekuur met energiecoaches in De Borg in Budel

  Energiebesparen, minder stookkosten, minder tocht…. Wie wil dat nu niet? Je wilt wel aan de slag, maar…… je hebt nog wel wat vragen.
  Tijdens het nieuwe inloopspreekuur geeft de energiecoach informatie en tips. Wekelijks op  donderdag tussen 13.30 en 15.30 uur, in de bibliotheek in De Borgh, zit de energiecoach klaar om antwoord te geven op je vragen. Niet alleen voor inwoners met een koophuis, ook voor huurders. En mocht de vraag te ingewikkeld zijn, dan kan er meteen een afspraak gemaakt worden voor een gratis huisbezoek door een energiecoach.

  Let op: in verband met de vakantieperiode zijn de energiecoaches in de maanden juni, juli, augustus en september alleen op de eerste donderdag van de maand in de bibliotheek. Vanaf 1 oktober kunt u weer elke donderdag van 13.30 – 15.30 uur terecht.

  Regionaal Energieloket van de gemeente Cranendonck

  Heeft u vragen over energiebesparingen in en rond uw huis, dan kunt u ook terecht bij het Regionaal Energieloket. Dit is een online loket met een brede waaier aan informatie over energieacties en energiebesparende maatregelen. Ook met kleine tips kunt u al flinke besparingen realiseren. Hier kunt u doorklikken naar de website van het Regionaal Energieloket van Cranendonck.

  Doe zelf even de HuisScan

  Wil je beginnen met het energiezuiniger maken van je woning, dan is het belangrijk om erachter te komen welke maatregel het meest effectief is. De gratis online HuisScan, van het Regionaal Energieloket, kan je daarbij helpen. Klik op de link  https://huisscan.regionaalenergieloket.nl/ en begin eenvoudig in te vullen en de vragen te beantwoorden. De uitkomst krijg je direct in je mail.