Activiteiten

Gratis webinar: 16 maart 2021: Maak het beste plan voor jouw gezonde en comfortabele huis

Wat heeft duurzaamheid te maken met onderhoud van je huis en een goed binnenklimaat? Alles!

De Coöperatie organiseert 16 maart a.s.  een webinar waarin duidelijk wordt dat het één niet zonder het ander kan. Aan de hand van 3 voorbeeldwoningen in Cranendonck nemen we je mee op reis door je eigen woning.

Natuurlijk gaat het over energiebesparing, maar dat kan niet los gezien worden van andere belangrijke zaken zoals onderhoud, gezonde binnenlucht en een huis wat lekker warm is in de winter, en lekker koel in de zomer. Aan de hand van concrete voorbeelden zie je hoe het mes aan meerdere kanten snijdt. Het webinar is vooral praktisch ingestoken. Zo krijg je minimaal 7 belangrijke tips voor een goed CV-systeem in je huis.

Tijdens het volgen van dit webinar ga je ongetwijfeld een aantal “a-ha’s” ervaren en kun je daarna beter voor jezelf formuleren wat belangrijk is. En daarmee gerichter zoeken naar een partij die dit voor je kan realiseren.

Dit webinar heeft eerder plaatsgevonden op 20 januari j.l. Maar ook dan kan dit webinar nog interessant zijn. We bezoeken een nieuwe woning en laten zien wat er gebeurd is met de woningen uit het eerder seminar. Dus leermomenten genoeg.

Datum: 16 maart 2021

Tijd: 20.00 uur – 21.30 uur

Kosten: gratis. Ook voor niet-leden van de Coöperatie Cranendonck. Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@cooperatiecranendonck.nl met als onderwerp “aanmelding webinar 16 maart”. Je ontvang dan meer informatie via de mail en natuurlijk de link naar het online webinar. (aantal plaatsen is