Home » Nieuws » Speciale aanbieding voor leden: E-book!

Speciale aanbieding: E-book Paris Proof Plan

Waar begin je als je je huis wilt verduurzamen, welke keuzes moet je maken, moet je een bepaalde volgorde aanhouden en wat werkt wel en wat niet? Al deze vragen komen aan bod  in het E-book Paris Proof Plan van Lars Boelen en Felix Gemen.

Voor leden is dit E-boek verkrijgbaar voor € 5,-

Als lezer word je aan de hand genomen op een ‘reis’ door je huis. En al reizend door je huis ontstaat de analyse van wat er nodig en wenselijk op het gebied van isolatie en verduurzaming in je huis. Als je dit boek doorlopen hebt, ligt er een compleet plan van aanpak voor de verduurzaming van je huis wat past bij jouw wensen en mogelijkheden. In het E-book worden ook nieuwe materialen en mogelijkheden besproken, maar er worden geen leveranciers aangereikt. Voor meer informatie kun je op de betreffende website kijken.

De reguliere prijs van dit E-book is €19,95. Leden van de Energie Coöperatie Cranendonck kunnen het E-book kopen voor slechts € 5,—. Vind je dit interessant, stuur dan een mail naar info@cooperatiecranendonck.nl. Je ontvangt dan een kortingscode waarmee je dit E-boek op de website van Paris Proof Plan kunt bestellen en downloaden. Je kunt het boek ook bestellen tijdens het komende EnergieCafé op 16 november of op de ALV van 29 november.