EnergieCafé

EnergieCafé op 16 november

Wil jij je gasrekening verlagen? Kom dan naar het EnergieCafé op 16 november 2022.

Ook het laatste EnergieCafé van dit jaar is weer bijzonder actueel: Een gezond binnenklimaat door goede ventilatie en kierdichting. Ventilatie is erg belangrijk voor uw gezondheid. Veel ventilatie in huis gebeurt ongemerkt via kieren en luchtlekken, maar daarmee verliest u veel warmte. Dit EnergieCafé gaat erover hoe u beter kunt ventileren en tegelijk ook warmteverlies kunt beperken. En daarmee op gasverbruik kunt besparen.

Tijdens deze presentatie neemt George Kok ons mee door het huis op zoek naar de kieren en geeft tips hoe deze het meest efficiënt te dichten. Ook worden diverse ventilatiemogelijkheden besproken. En natuurlijk is er veel ruimte voor discussie en gesprek. George Kok is binnen Veldhoven Duurzaam de specialist op gebied van Ventilatie en kierdichting.

Plaats: De Smederij, Dorpsstraat 26 in Soerendonk
Tijd: 19.30 – 21.30 aansluitend tijd voor een borrel

Voor leden is het EnergieCafé zoals altijd gratis. Niet-leden betalen €5,–. Het lidmaatschap van de ECC kost normaal € 10,– per jaar. Wanneer u nu lid wordt betaalt u voor de rest van het jaar €5,-. Niet-leden kunnen ook ter plaatse lid worden en direct profiteren van de voordelen.

Aanmelden kan via het formulier hieronder.

 

  Ik meld me aan voor het EnergieCafé van

  Ik ben van de Energie Coöperatie Cranendonck

  Het EnergieCafé over slim isoleren en besparen terugkijken?

  De energieprijzen rijzen de pan uit. En die gaan naar verwachting voorlopig niet dalen. Daarom is het belangrijk je eigen energieverbruik zoveel mogelijk te beperken, waarbij isolatie een van de mogelijkheden is. Tijdens ons Energiecafé op 7 september heeft Caspar Eras van EnergieHuis-Slim wonen uit Helmond een presentatie gegeven onder de titel: ‘’Slim isoleren en 35% besparen!’. Deze presentatie is hier terug te zien.

  Over onze EnergieCafé’s

  Het EnergieCafé is dè manier om met dorpsgenoten in contact te komen en met elkaar te spreken over duurzame energie, na te denken en misschien wel te verwonderen en te verbazen. Wie weet ga je met andere inzichten naar huis dan je gekomen bent.

  Het EnergieCafé richt zich steeds op een actueel thema dat wordt belicht door een deskundige spreker, bij voorkeur iemand uit onze eigen gemeente.

  De Brabantse gezelligheid vinden wij belangrijk en daarop is het format van het EnergieCafé ingericht. Dus ruimte voor discussie en reflectie, het gesprek met elkaar en de borrel op het einde.

  Het EnergieCafé is voor en door inwoners van Cranendonck.

  Waar?

  Het EnergieCafé wordt wisselend in één van de drie dorpskernen van onze gemeente Cranendonck georganiseerd van 19.30 tot 21.30 uur.

  Wanneer?

  Het EnergieCafé wordt op onregelmatige basis georganiseerd. Aanleiding voor een bijeenkomst is een actueel thema. Houd onze website in de gaten voor de toekomstige data of vraag de gratis nieuwsbrief aan. Dan blijft u op de hoogte van activiteiten van de Energie Cooperatie Cranendonck.