EnergieCafé

Komende EnergieCafé’s

woensdag 25 mei 2022 Ook na de vakantie gaan we door met het EnergieCafé. Reserveer woensdag 7 september nu al in je agenda zodat je het niet mist. Tijdens dit EnergieCafé staat de vraag centraal hoe en waarom je je huis moet ventileren om een gezond binnenklimaat te creëren. Een interessante vraag nu we weer richting de wintermaanden gaan en dus aan de ene kant zoveel mogelijk ramen en deuren dicht houden om energie te besparen, maar aan de andere kant wel moeten ventileren. Het onderwerp is onder voorbehoud. Op 16 november is het laatste EnergieCafé van dit jaar. Misschien ook die datum al omcirkelen in je agenda?

  Ik meld me aan voor het EnergieCafé van

  Ik ben van de Energie Coöperatie Cranendonck

  Het EnergieCafé over energie-opslag terugkijken?

  woensdag 11 mei 2022

  Steeds meer mensen hebben plannen om zelf energie op te wekken of doen dat al. En dan blijkt dat het tijdstip van opwekken niet altijd overeenkomt met het tijdstip van gebruik. Dus doet de vraag zich voor:

  op welke manier is energieopslag in de thuissituatie mogelijk?

  Piet van Hurk heeft een overzicht gemaakt van de mogelijkheden die er al zijn en de mogelijkheden voor de toekomst. Is het rendabel op individueel nivo of kan het alleen op wijk of straatnivo? De presentatie van Piet van Hurk met alle interessante plaatjes en tabellen kun je nu op je gemak terugzien.

  Over onze EnergieCafé’s

  Het EnergieCafé is dè manier om met dorpsgenoten in contact te komen en met elkaar te spreken over duurzame energie, na te denken en misschien wel te verwonderen en te verbazen. Wie weet ga je met andere inzichten naar huis dan je gekomen bent.

  Het EnergieCafé richt zich steeds op een actueel thema dat wordt belicht door een deskundige spreker, bij voorkeur iemand uit onze eigen gemeente.

  De Brabantse gezelligheid vinden wij belangrijk en daarop is het format van het EnergieCafé ingericht. Dus ruimte voor discussie en reflectie, het gesprek met elkaar en de borrel op het einde.

  Het EnergieCafé is voor en door inwoners van Cranendonck.

  Waar?

  Het EnergieCafé wordt wisselend in één van de drie dorpskernen van onze gemeente Cranendonck georganiseerd van 19.30 tot 21.30 uur.

  Wanneer?

  Het EnergieCafé wordt op onregelmatige basis georganiseerd. Aanleiding voor een bijeenkomst is een actueel thema. Houd onze website in de gaten voor de toekomstige data of vraag de gratis nieuwsbrief aan. Dan blijft u op de hoogte van activiteiten van de Energie Cooperatie Cranendonck.