EnergieCafé

Eerste EnergieCafé dit jaar op 6 maart over de HuisScan

Ben jij huiseigenaar en gebruik je veel gas, méér dan 800m3, of veel elektra: kom dan naar ons Energiecafé in Soerendonk. Tijdens deze avond krijg je inzicht in je eigen energieverbruik in relatie tot je woning. De gratis HuisScan, die op jouw situatie is afgestemd, geeft meteen een goed overzicht van alle bespaaropties. Alle maatregelen voor jouw woning komen langs, zoals slim isoleren, ventileren, cv vervangen met of zonder (hybride) warmtepomp en zelf energie opwekken en zonnepanelen.

Neem meteen je energie jaarnota of app mee met je jaarverbruik (m3 gas en kWh elektra). Dan weet je echt waar je over praat.

Locatie: De Smederij in Soerendonk, Dorpstraat 26 in Soerendonk
Tijd: van 19:30 tot ca. 21:00 uur

Toegang: gratis voor leden, niet leden betalen € 5,– entree. Het lidmaatschap van de ECC kost € 10,– per jaar. Dat is inclusief 4 EnergieCafé’s (zie de data in de Agenda rechtsonder deze pagina). Niet-leden kunnen ter plaatse lid worden en profiteren van de voordelen.

Aanmelden via onderstaand formulier of per mail naar info@cooperatiecranendonck.nl.

  Ik meld me aan voor het EnergieCafé van

  Locatie: De Smederij, Dorpsstraat 26, Soerendonk – Aanvang: 19:30 uur.

  Ik ben van de Energie Coöperatie Cranendonck

  Alles over warmtepompen

  Op 22 november was Piet Arkesteijn in het bomvolle EnergieCafé om dit onderwerp ‘warmtepompen’ weer onder de loep te nemen. Deze keer live, met ruimte voor echte interactie.

  De uitgebreide presentatie van Piet kun je hier downloaden.

  Zijn rekenmodel over capaciteit en terugverdientijd vind je hier.

  Piet Arkesteijn is binnen de coöperatie Veldhoven Duurzaam de expert op gebied van warmtepompen. Voor wie de aanschaf van een warmtepomp overweegt heeft Piet een vragenlijstje gemaakt, dat je hier kunt downloaden.

  Over onze EnergieCafé’s

  Het EnergieCafé is dè manier om met dorpsgenoten in contact te komen en met elkaar te spreken over duurzame energie, na te denken en misschien wel te verwonderen en te verbazen. Wie weet ga je met andere inzichten naar huis dan je gekomen bent.

  Het EnergieCafé richt zich steeds op een actueel thema dat wordt belicht door een deskundige spreker, bij voorkeur iemand uit onze eigen gemeente.

  De Brabantse gezelligheid vinden wij belangrijk en daarop is het format van het EnergieCafé ingericht. Dus ruimte voor discussie en reflectie, het gesprek met elkaar en de borrel op het einde.

  Het EnergieCafé is voor en door inwoners van Cranendonck.

  Waar?

  Het EnergieCafé wordt gehouden in De Smederij, Dorpstraat 26, 6027 PG in Soerendonk.

  Wanneer?

  Het EnergieCafé wordt op onregelmatige basis georganiseerd. Aanleiding voor een bijeenkomst is een actueel thema. Houd onze website in de gaten voor de toekomstige data of vraag de gratis nieuwsbrief aan. Dan blijft u op de hoogte van activiteiten van de Energie Cooperatie Cranendonck.