EnergieCafé

EnergieCafés in 2023

De nieuwe EnergieCafés voor dit jaar staan weer gepland. Zet het in je agenda zodat je er geen mist. De data voor dit jaar zijn:

– 15 maart
– 31 mei
– 6 september
– 22 november

Plaats: zoals altijd weer in De Smederij in Soerendonk.

De onderwerpen liggen nog niet vast, maar zoals altijd, zijn ze zonder meer de moeite waard. We houden je op de hoogte via de website en via onze nieuwsbrief.

Je kunt je nu al aanmelden via onderstaand formulier.

  Ik meld me aan voor het EnergieCafé van

  Ik ben van de Energie Coöperatie Cranendonck

  Het EnergieCafé over ventileren en kierdichting terugkijken?

  Tijdens ons Energiecafé op 16 november heeft George Kok een presentatie gegeven over een gezond binnenklimaat, die je hier kunt downloaden.

  Over onze EnergieCafé’s

  Het EnergieCafé is dè manier om met dorpsgenoten in contact te komen en met elkaar te spreken over duurzame energie, na te denken en misschien wel te verwonderen en te verbazen. Wie weet ga je met andere inzichten naar huis dan je gekomen bent.

  Het EnergieCafé richt zich steeds op een actueel thema dat wordt belicht door een deskundige spreker, bij voorkeur iemand uit onze eigen gemeente.

  De Brabantse gezelligheid vinden wij belangrijk en daarop is het format van het EnergieCafé ingericht. Dus ruimte voor discussie en reflectie, het gesprek met elkaar en de borrel op het einde.

  Het EnergieCafé is voor en door inwoners van Cranendonck.

  Waar?

  Het EnergieCafé wordt wisselend in één van de drie dorpskernen van onze gemeente Cranendonck georganiseerd van 19.30 tot 21.30 uur.

  Wanneer?

  Het EnergieCafé wordt op onregelmatige basis georganiseerd. Aanleiding voor een bijeenkomst is een actueel thema. Houd onze website in de gaten voor de toekomstige data of vraag de gratis nieuwsbrief aan. Dan blijft u op de hoogte van activiteiten van de Energie Cooperatie Cranendonck.