Nieuwsbrief-banner_660

november 2023

In deze Nieuwsbrief :
  • Nieuwe opleiding voor energiecoach start binnenkort
  • 22 november: alles over warmtepompen in het EnergieCafé

Nieuwe opleiding voor energiecoach start binnenkort

Aanmelden voor de opleiding Energiecoach in Cranendonck
Ook Energiecoach worden in Cranendonck?
De gemeentes Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard hebben het initiatief genomen als drie gemeentes, tezamen met de energie coöperaties, het aantal energiecoaches uit te breiden.
Lijkt het je leuk om andere bewoners te helpen met voorlichting geven over het besparen van energie en geld? Heb jij je eigen woning al verduurzaamd met maatregelen zoals radiatorfolie, ledlampen, tochtstrippen, isolatie maatregelen of zonnepanelen? En ben je bereid je verder te verdiepen in verdergaande besparende isolatiemaatregelen, (hybride) warmtepomp en of zonnepanelen voor woningen? Word dan ook vrijwillige Energiecoach in jouw gemeente en help je medebewoners energie te besparen. In samenwerking met de Energie Coöperatie Cranendonck wordt je een laagdrempelige en praktische Energiecoach opleiding aangeboden!
Doe ook mee met deze praktisch gratis opleiding.
Alle bewoners, huiseigenaren, jong en oud, man of vrouw met interesse om zelf verder te verduurzamen en andere bewoners te helpen als vrijwillige Energiecoach zijn welkom.
De opleiding Energiecoach worden betreft 3 avonden op 21 en 29 november en 6 december van 19.30 – 22.00 uur in de A2 regio ism. de Energie Coöperatie Cranendonck.
Meld je gratis aan vóór 18 november via info@cooperatiecranendonck.nl met je naam, telefoonnummer en emailadres en je ontvangt daarna zo snel mogelijk uitgebreide informatie over de opleiding ‘Energiecoach’ .
Aangeboden door de Energie Coöperatie Cranendonck en de gemeente Cranendonck.

22 November: alles over warmtepompen in het EnergieCafé?

Nieuw EnergieCafé op 22 november 2023: Alles wat je over warmtepompen wilt en moet weten.
Zoals in de vorige nieuwsbrief al aangekondigd, organiseert de Energie Coöperatie Cranendonck op woensdag 22 november a.s. weer een bijeenkomst. Piet Arkesteijn komt naar Cranendonck om alles te vertellen over warmtepompen.
Ongeveer 2 jaar geleden heeft Piet een webinar voor ons gehouden over ditzelfde onderwerp. Maar inmiddels hebben we een energiecrisis meegemaakt, zijn we massaal aan de slag gegaan met het isoleren van onze woning en zijn er op het gebied van warmtepompen allerlei nieuwe ontwikkelingen te melden. Bovendien is het nu erg actueel om dat vanaf 2026 de conventionele CV-ketel niet meer geïnstalleerd mag worden.
Reden genoeg voor iedereen die niet van het gas af is, naar dit EnergieCafé te komen.
Tijdens dit EnergieCafé krijg je informatie over hoe een warmtepomp werkt, welke soorten er zijn, (hybride, niet-hybride, met en zonder buitenunit, airco, enz.), waarom je een warmtepomp zou overwegen, maar ook waar je aan moet denken voor je tot aanschaf overgaat. Het financiele plaatje, de subsidiemogelijkheden..........het komt allemaal voorbij.
Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor vragen en discussie. Deze keer live, met ruimte voor echte interactie.
Piet Arkesteijn is binnen de cooperatie Veldhoven Duurzaam, de expert op het gebied van warmtepompen.

Waar: De Smederij, Dorpstraat 26 in Soerendonk
Wanneer: woensdag 22 november 2023
Aanvang: 19.30 - 21.00 uur
Aanmelden kan via onze website.
Toegang is gratis voor leden, niet=leden betalen € 5,-- entree. Daarmee ben je meteen lid tot einde van dit jaar. Per 1/1/2024 bedraagt het lidmaatschap 10,-- per jaar. Dat is inclusief 4 EnergieCafés. Niet-leden kunnen ter plaatse lid worden en profiteren van de voordelen.

Wist je dat.......


…….vrienden en bekenden tegen een kleine betaling ook welkom zijn bij het EnergieCafé?
…..je op de website van Energiesubsidiewijzer alle regelingen vindt rondom subsidies of leningen voor het verbeteren van je huis?
l
Nieuwsbrief_footer-800
Email Marketing Powered by MailPoet